Ontwerp

De tuin wordt steeds meer gezien als verlengstuk van de woning of het bedrijf. Een fraai aangelegde tuin op basis van een creatief een belangrijke bijdrage leveren aan de uitstraling van de woning of het bedrijf. Uitgangspunten voor een oontwerp kan ntwerp kunnen de inrichting of de stijl van de woning of bedrijf zijn.

De keuze van een bepaalde stijl tuin zoals: de engelse tuin, boerderij tuin, barok tuin, minimalistische tuin, enz., kan eveneens de basis vormen voor het ontwerp.

In een eerste gesprek worden uw wensen ten aanzien van de inrichting van uw tuin geïnventariseerd. Alle aspecten komen hierin aan bod. Uw voorkeur komt aan de orde voor wat betreft de erfafscheiding met uw buren, materiaalkeuze voor terrassen, garagepad en paden, een vijver of waterelement, beplanting gras, berging, niveauverschillen, enz. Uiteraard ontbreken de onderwerpen onderhoud en budget in zo’n gesprek niet.


Aan de hand van de inventarisatie en de maten van uw tuin wordt het ontwerp gemaakt. Als het ontwerp klaar is wordt er contact met u opgenomen om het ontwerp door te spreken. Er wordt dan tevens een raming van de kosten op gegeven. Pas wanneer het ontwerp aan uw eisen voldoet volgt de definitieve uitwerking en de uiteindelijke offerte.

Graag zorgen wij ervoor om voor u de juiste vertaalslag te maken om uw tuin vorm te geven.

Tuinontwerp

Voorbeelden van ontwerpen


Gewoon anders

Keurmeesterstraat 7c
2984 BA     Ridderkerk

Tel/Fax  : (0180) 465 448
Mobiel   : (06) 2427 5333

Email    : Website : www.boonapart.com

K.v.k. nummer  24291071
ABN AMRO  53.69.31.259