Home

Boonapart Vormgeving legt zich toe op het ontwerpen en aanleggen van tuinen en tuininrichting voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor renovatie en onderhoud van uw tuin. Of het nu gaat om het ophogen van bestaand straatwerk, sierbestrating, een ontwerp, mogelijkheden om uw erf af te scheiden, het plaatsen van een berging of een tuin op uw dakterras, bij ons krijgt u vakkundig advies.

De ontwerpen van Boonapart Vormgeving kenmerken zich door zijn functionaliteit, creativiteit en strakke lijnen zonder daarbij het traditionele karakter van het vak uit het oog te verliezen. De hedendaagse materialen bieden veel mogelijkheden en uitdaging om tegemoet te komen aan ieder zijn persoonlijke wensen. Uw wensen vormen tenslotte de basis voor de inrichting van uw tuin.

Met de aanleg alleen bent u er natuurlijk nog niet. Daarna volgt het onderhoud om uw tuin in een goede conditie te houden. Wij verzorgen graag het onderhoud van uw tuin of het nu gaat om snoeiwerk, voor- en najaarsbeurt of een jaarcontract.

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de inrichting? Boonapart Vormgeving ontwikkelt en produceert in eigen beheer producten om uw tuin te verfraaien. U kunt hierbij denken aan creatieve tuinverlichting, erfafscheidingen, waterelementen en tuinmeubilair.

Voor advies, informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Gewoon anders

Keurmeesterstraat 7c
2984 BA     Ridderkerk

Tel/Fax  : (0180) 465 448
Mobiel   : (06) 2427 5333

Email    : Website : www.boonapart.com

K.v.k. nummer  24291071
ABN AMRO  53.69.31.259