Inrichting

De inrichting van een tuin kan de tuin een extra dimensie geven. Door te spelen met vlakken en kleuren kunnen we een tuin spannend of juist heel rustig maken. Het gebruik van niet alledaagse materialen geeft een tuin een uitdagend karakter. Tegenwoordig is er een grote keuze aan materialen, waardoor de mogelijkheden om tot een unieke tuin te komen enorm is.

De toepassing van materialen en beplanting geeft een tuin structuur en karakter. U kunt natuurlijk een extra accent geven door het gebruik van bijvoorbeeld speciale tuinmeubelen, zonwering, verlichting, een waterelement of zelfs een kunstzinnig voorwerp. Het gebruik van blikvangers kunnen een tuin een persoonlijk of juist artistiek tintje geven.

Boonapart Vormgeving heeft zich naast het hoveniersvak toegelegd op het ontwerpen en produceren van allerlei voorwerpen die in een tuin toegepast kunnen worden. Vooral voor meubilair, verlichting en waterobjecten hebben wij creatieve oplossingen.

Heeft u vragen of wensen in deze richting neemt u dan contact op met ons. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0180-465448 of stuur een e-mail naar info@boonapart.com.

Voorbeelden van tuininrichting

Gewoon anders

Keurmeesterstraat 7c
2984 BA     Ridderkerk

Tel/Fax  : (0180) 465 448
Mobiel   : (06) 2427 5333

Email    : Website : www.boonapart.com

K.v.k. nummer  24291071
ABN AMRO  53.69.31.259